diumenge, 21 de juny del 2009

"EL DESORDRE DE LES DAMES" A XÀBIA.


El divendres 10 de juliol, presentarem a la Casa de Cultura de Xàbia la novel.la "El desordre de les Dames".
L'acte està organitzat per l'editorial Bromera i la Biblioteca Municipal de Xàbia. "El mestre en arts" serà el Professor de Filologia i Literatura Catalana Andreu Ros, amic benvolgut, assessor i corrector de les meues lletres.
Com diu l'editorial Bromera, " es tracta d'un magnífic pla estiuenc per al 10 de juliol: es pot combinar una miqueta de platja i una passejada pel centre, amb la presentació d'aquesta novel·la".
Serà un encontre agradable en el que esperem la vostra participació, esteu convidats.
La novel.la ja està a la venda en les llibreries. La seua lectura vos proporcionarà un viatge al temps passat de l'Edat Mitjana, època de guerres i conquestes, però de la mà d'uns personatges pacífics, aventurers, conciliadors... que busquen conquerir la llibertat. També gaudireu d'un viatge per algunes de les principals ciutats de l'antiga Mediterrània Occidental, Montpeller, Marsella, Gènova, Barcelona i, com no, València.

2 comentaris:

  1. IBBERLIN HADIT
    Estimada Pepa:

    Vaig entrar per la primera vegada dins el teu blog i em vaig quedar impresionada amb la quantitat d'obres que tens publicades ¡I damunt encara crec que a casa tinc al meins una que no apareixe en la teua llista!

    Enhorabona per aquest premi i reconeixement ENRIC VALOR, tan important, i per et mantindre en aquest ric pero difícil món de la creació literària.

    Ho legiré amb molt de gust!

    Isabel Bilbao.

    ResponElimina
  2. L'enhorabona per tot.


    http://riurausvius.blogspot.com

    ResponElimina