diumenge, 9 d’agost del 2009

EL CANTAR DE LA BURRERA, LLETRES IMPRESES EN MÚSICA.

L'amic Salvador Bolufer, Trobador dels pobles de la Marina Alta i dels de més enllà del riu Bullent, del Sénia, i també de l'Ebre, ens regala en el disc "El Cantar de la Burrera" els seus poemes escrits en la forma i manera que ell sap fer com ningú: en lletres sonores traçades a l'aire amb la veu potent, cadenciosa i harmònica amb que l'ha dotat la natura. I per a major glòria de la poesia actual valenciana, l'acompanyen la guitarrista Cristina Martí i el compositor Enric Murillo. Un luxe de disc que vos recomane comprar i escoltar. Per a mostra mireu el multimèdia que he muntat amb fotografies de la col.legiata de Gandia i del recital que el Trobador i els seus amics van fer al Museu F. Marés de Barcelona, imagineu-vos com sonarà en el CD ben imprés i en un reproductor com cal. (També el trobareu al youtube.)



Més informació :

2 comentaris:

  1. Pepa, m'ha fet molta il·lusió que visitares el meu bloc. Fa temps que no en sabia de tu, si no és pels llibres. Enguany potser intentarem que tornes per l'institutu per poder repetir una xerrada amb els alumnes.
    Salutacions cordials.

    ResponElimina
  2. Francesc; ja havia visitat el teu bloc abans, és molt interessant i substanciós. Ara he muntat un multimèdia i dedicat una entrada al "Cantar de la Burrera" de Salvador Bolufer, he fet un enllaç del teu bloc al meu. En començar el curs parlarem, jo encantada d'anar pel teu col.le.

    ResponElimina