dilluns, 28 de desembre del 2009

CONTE DE CAP D'ANY

Per no perdre el costum dels darrers cinc anys, i perquè em ve de gust i m'agrada compartir els meus contes amb amics, amigues, coneguts, conegudes i amb tothom amant de fantasies suggerides per la realitat certa, deixe el meu conte de cap d'any, en versió multimèdia. Amb la intenció de felicitar-vos l'equador de les festes i entretenir-vos ( entre menjada i menjada nadalenca) amb un text propi, unes imatges casolanes i una música preciosa.
Si podeu disculpar els vostres quefers durant 5 minuts, vos convide a lecto-visionar la meua creació litero-multimèdia i rebre el meu desig d'un any 2010 feliç, alegre, pacífic, creatiu i solidari.

11 comentaris:

  1. Molt bonic Pepa!
    Algunes fotos em sonen de algo eh!!!
    Un beset i prosper any nou!!
    Pauet!

    ResponElimina
  2. Reconec que la fotografia no és el meu fort, però mira... li he tret profit als ornaments domèstics, inclosos els vells camells de l'antic betlem... i també als carrers enllumenats de Xàbia.

    ResponElimina
  3. Hola Pepa.

    Vaja quin conte més original.

    M'ha agradat la pau que comunica. La música suau ajuda a llegir-lo. Les fotos quotidianes que comentes, crec que les has utilitzat amb intel·ligència. Està vé trobar un entor que ens és familiar.

    Que els mags de l'orient ens porten pau a tots, y, com no unes millors condicions laborals.

    Felicitats.

    ResponElimina
  4. Hola de nou.

    Has pensat en publicar amb el format de podcast?

    Et comente dos exemples. Amb el teu potencial sembla que podries traure un bon partir del recurs.

    Contes en castellà: Radio Nacional d'Espanya


    Contes en català: Concurs de contes en podcast fet per xiquets

    Què es necessita per fer un podcast?

    - Un editor d'audio, que pot ser lliure, com Audacity.

    - Un host a internet.

    - Y moltes ganes de comunicar.

    Pensa-t'ho. Cada cert temps faig una cerca i no cregres que trobe molt de material en català. A més aquest medi té molta potència, es pot incrustar en un blog, pots endur-te els arxius d'audio en un reproductor, la metodologia trenca amb el que hem vist fins ara, no sé, pensa-t'ho.

    Aprofite per felicitar-te el nou any.

    Et deixe l'adreça del meu cole, estem "aixecant" (m'encaca aquest terme, em recorda la meua estancia a Girona) diverses propostes a l'escola. Allà la realitat és molt diferent de Xàbia, en tenim molts d'inmigrants, l'ús de la nostra llengua és molt incipient.

    En realitat estem obrint camí, després de Nadal llançarem aquests serveis als servidors de Conselleria. Qui sap potser integrem més coses en un temps. Potser algun podcast de contes...

    El nostre cole es:

    CEIP Playas de Orihuela

    Salutacions

    ResponElimina
  5. Moltes gràcies Pepa per regalar-nos aquest conte i aquestos cinc minuts de bona música. Un dolç parèntesi en la rutina diaria. Feliç any nou!!!

    Jose Añó - La Banyera

    ResponElimina
  6. GRACIES, PER ESCRIURE AQUESTES COSES QUE FAN PENSAR...

    ResponElimina
  7. Pepa, fantàstic!
    I un final d'allò més bo. ;-)
    Que tingues una entrada al 2010 ben encoratjadora i feliç!

    ResponElimina
  8. Gràcies, els vostres comentaris m'animen, vaig estar a punt de deixar només el text,em feia un poc de vergonya posar fotos casolanes... Sort per al 2010

    ResponElimina
  9. Genial i molt bonic!!!

    Rafael Poveda

    ResponElimina
  10. Pepa, en veure'l em vaig copiar l'arxiu per posar-lo d'exemple als alumnes de Llengua i imatge; els va agradar i decidírem fer-ne també per altres motius (fira Sant Sebastià, retorn a classe...)Ara ja comence a recollir la seua collita. Gràcies

    ResponElimina
  11. El meu fill el va posar als seus alumnes d'Educació per la Ciutadania, diu que en va traure bon profit.
    Malgrat que ha passat més d'un mes des de cap d'any, estic per traduir-lo ( perquè no diguen que no entenen el llenguatge) i enviar-lo al govern, i als del pacte de Toledo, no faran cas però algú se sentirà com un Papà Noel de cor gelat.

    ResponElimina