diumenge, 30 de maig del 2010

ESCRIPTORS I ESCRIPTORES AL TERRAT

Sempre he sentit predilecció pels terrats, en especial els nets i polits. Gaudir del sol, de la pluja, del cel nocturn i trobar-te al ras sense eixir de casa, en mig d’un camp de teulades de poble o ciutat, és una delícia.
Mai no havia estat a “ Escriptors al terrat”, desavantatges que té el viure lluny de la capital. Per això, dijous passat, la sensació de compartir les meues lletres amb la llum dels astres literaris valencians, mullada per fèrtil pluja de primavera, en una vetllada que acabà amb la lluna plena trencant els núvols, va ser doblement emocionant: pujar “al Terrat Literari de València”, i contar la meua experiència creativa.
La companyia de Francesc Mompó ( regat de premis durant el mes de maig), amb qui vaig tenir el plaer de compartir taula, la presentació que ens dedicà el poeta Ramon Guillem, l’assistència d’escriptors i escriptores coneguts i reconeguts, els amics i amigues que van acudir, va contribuir a trobar-me tan a gust com en el terrat de ma casa. Llevat que en compte de tenir el Montgó per resguard, tenia el Miquelet com a vigia.

4 comentaris:

  1. Hola Pepa, fou tot un plaer compartir "taules" amb tu. Espere i desitge que només siguen les primeres.
    Una abraçada

    ResponElimina
  2. Tant de bo repetim aviat (això sí, no m'oblidaré les ulleretes de llegir).

    ResponElimina
  3. Una vesprada molt enriquidora. I molt bonica, amb la pluja als terrats de València i tot... Amb tanta feina de memòries etc. no vaig poder posar entrada al meu blog. Potser recupere les notes i encara pose algo.

    ResponElimina
  4. Pepa, celebre que ho passares bé al terrat dels Octubre CCC. Sé, per alguns amics, que l'acte va ser agradós i que els deixàreu amb ganes de més per la cordialitat i proximitat aconseguida. Circumstàncies personals em van impedir estar present i bé que ho vaig sentir. Has de fer cas a Mompó i tornar aviat.
    Bon estiu.

    ResponElimina