dijous, 29 de desembre del 2011

CONTE DE CAP D'ANY, 2011- 2012


En unes quantes hores veurem com s'allunya la cua d'aquest dur  2011, i celebrarem amb gana la seua partida al racó de la història on quedarà relegat com a model de les grans contradiccions amb què està organitzat aquest món .

El mal és que la cara que ens mostra el 2012 i els pessics que pronostica donar-nos no prometen millor fortuna  als sofrits ciutadans i ciutadanes que breguem dia a dia per sobreviure amb dignitat. L'arribada del nou any també la celebrarem, l'alegria i les ganes de compartir bons moments no ens falta, però ja tenim  les carretades de força preparades i llesta la resistència activa per a dir la nostra.

"UNA HISTÒRIA REAL AMB FINAL IMAGINARI" és el conte que aquest cap d'any vull compartir amb vosaltres, amb el desig utòpic que el final imaginari es convertisca en real, perquè ( com és conegut) la imaginació sempre és menys dolenta que la realitat.


FELIÇ CAP D'ANY I FORÇA PER AL 2012


      

4 comentaris:

  1. Molt xulo, Pepa, i molt il·lustratiu del món en què vivim.

    ResponElimina
  2. Què bonic!Tant de bo Plató tinguera raó i la realitat que coneguem sols fóra una ombra de la verdadera realitat, la realitat de la imaginació. Gràcies pel conte,Pepa. Una abraçada i feliç 2012!

    ResponElimina
  3. Gràcies Lletra, i Josep. Jo crec que el món en què vivim és aquell que imagina, dissenya i executa una reduïda minoria de gent seguint els seus ineteresos i comoditats particulars, la resta som la seua ombra. Però què o qui li dóna poder a aquesta minoria? Què passaria si els poderosos es quedaren sense ombra? Els cremaria la realitat de la imaginació? Josep, què en diu Plató sobre això?

    ResponElimina
  4. Molt molt bonic. És aqueixa la mentalitat que em de tindre, fins i tot quan la realitat apunta tant cap al contrari. Perquè sinó estaríem perduts...

    ResponElimina