dijous, 16 d’agost del 2012

Xàbia Visual Week 2012


A falta d'alguna tempesta plujosa d'agost que refresque aquest calorós estiu, divendres 17, començarà l'artística pluja de botiges fresques amb que enguany la Xàbia Visual Week ens calma la set d'art.
En els diferents actes programats, trobareu una exposició de botiges revestides amb la creativitat dels participants, però també una bona mostra de diferents treballs plàstics, així com intervencions, sessions de música, projeccions de vídeo... 
 
 En la XVW no trobareu obres subjectes a un art academicista, que s’ajusten a uns cànons a uns conceptes clàssics de l’estètica.
 Trobareu un art absolutament iconoclasta, amb creacions fruit d’idees lliures. Obres que parteixen del fondo de cada un dels creadors, que flueixen amb diversos recursos materials i formes estètiques.
 La creació endemés de l’estètica busca la comunicació de l’artista amb el món que l’envolta, crear nexes d’unió i interpretació. L’obra és una manera d’expressar de participar emocions, idees, sentiments.
L’observador de vegades s’enfrontarà amb una mena de jeroglífic en el qual ha de desxifrar el missatge. De vegades en canvi l’obra artística no du un missatge intrínsec, sinó és ella mateixa una provocació, un missatge que produeix emocions siga de plaer, de gust, de serenitat, o perquè no de menyspreu.
L’observador, igual que el creador, és lliure per a interpretar com vullga cada obra.
 Tothom està convidat a visitar i participar en la XVW 2012.
 





La meua botija generadora de contes.

Enllaços a notícies de la presentació de Xàbia Visual Week
Xàbia al dia
Las Provincias
La verdad
Singulares.es 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada