dissabte, 17 de juliol del 2010

LA REVISTA FARISTOL VIATJA A L'UNIVERS DE LES IDEES PERDUDES






La revista Faristol en el número 67, publicat al mes de juny, fa una crítica molt bona de la meua novel.la "L'univers de les idees perdudes", que va publicar Edicions del Pirata i que vam presentar a Valencià el mes de març passat. Endemés, Faristol li dóna la màxima puntuació. Pot haver major goig per a una escriptora que el fet que la seua obra inicie la caminada pel món amb tan excel.lents referències? Sí, que els lectors secunden la bona crítica, acullen la novel.la amb el mateix gust i passen hores execel.lents amb la seua lectura.
Article d'Eulàlia Barbosa "L'UNIVERS DE LES IDEES PERDUDES"
"Combinació de mitologia, astronomia i ciència-ficció, aquesta obra sembla deutora tant de Star trek com de Cròniques marcianes de Ray Bradbury. Hi ha un espai on s’altera la matèria i el temps, i els trasllats es poden produir a través d’imatges del pensament. Conté també un missatge simbòlic: les idees per elles mateixes no són perilloses, però sí que ho és el domini de la voluntat mitjançant les idees. El paper redemptor de la música i el factor determinant de l’empatia amb els animals hi donen el to humà,..." llegir tot l'article

Veure trailer, avanç de la novel.la.

Enllaç a propostes didàctiques

2 comentaris:

  1. Pepa, felicitats pel llibre i per la crítica breu però encertada que t'han fet a Faristol. Amb llibres com el teu no sols s'ho passen bé els lectors sinó que també aprenen a discernir el valor de la bona literatura.
    Bon estiu

    ResponElimina
  2. Gràcies Francesc, bon estiu també per a tu, amb frescoreta tranquil.la, lectures agradoses i eixes fotos i textos tan bonics que ens regales al teu bloc.

    ResponElimina