dissabte, 14 d’octubre de 2017

la meua nova novel.la "La memòria de les ones"

En acabar d'escriure la novel.la "El desordre de les dames", amb el relat  d'històries viscudes per les meues avantpassades llunyanes, vaig sentir la necessitat d'escriure sobre la meua generació, la que m'acompanya i acompanye en temps, vivències, experiències, emocions...

Ocupada en altres treballs literaris, que de llavors ençà no he parat, vaig anar deixant el projecte; fins que un bon grup de personatges de ficció, mig escapats de la realitat, van començar a pul·lular per la meua creativitat obligant-me a dedicar-los hores i dies i setmanes i mesos per passar de la ment a la lletra, i convertir-se en novel.la.

 Fet, sentit i escrit; obligació complida, necessitat atesa i desig satisfet. La meua novel.la "La memòria de les ones" està ja transformant-se en llibre en els obradors de Balandra Edicions, d'Àfrica Ramírez Olmos.
La presentarem en safata daurada el dia 28 d'octubre, a les 18.30h, al riurau Arnauda de Xàbia.

Altres presentacions previstes per al mes de novembre:
Dimecres 1 de novembre a les 12:30h, a la Plaça del Llibre a València. (Veure programa)
Llibreria Públics de Dénia ( a concretar data).


Sinopsi: La maniobra d’envol comença i Laureana Martí no vol mirar com es redueix la postal aèria de la ciutat que l’ha acollida durant dues dècades, que li va servir d’asil on reconstruir-se i de balneari on descobrir que l’art cura ferides. L’atemoreix acomiadar-se de l’espai on creà una nova llar al caliu de l’amor madur i trobà un bressol on cantar als somnis. Abandonar Florència i tornar a viure a terres valencianes ha sigut una decisió pensada, meditada, debatuda i presa, a la fi, amb molts dubtes.

Ressenya: "La memòria de les ones" és una novel·la construïda com un trencaclosques on apareix l’univers literari d’una de les nostres grans escriptores contemporànies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada