dimarts, 30 de juny del 2009

LLIBRE DE LA SETMANA EN VILAWEB

"El desordre de les dames" és el llibre de la setmana en vilaweb, on conviden tothom a entrar en el primer capítol des de la xarxa, després podeu continuar la lectura amb format "paper imprés", sempre és un plaer sentir el llibre entre les mans, i més en les estones calmoses d'estiu.
Vos recorde que esteu convidats a la presentació "formal" que farem divendres 10 a les 20:30h, a la casa de cultura de Xàbia. Parlarem de la novel.la, primer seguts al saló de cultura i en acabant fent "una picadeta i un vinet" a la Plaça de Baix del Casc Antic de la vil.la.
Ens veurem.

presentació divendres 10-07-2009, 20:30h, Casa Cultura de Xàbia.

Clica per a més informació.      

diumenge, 21 de juny del 2009

"EL DESORDRE DE LES DAMES" A XÀBIA.


El divendres 10 de juliol, presentarem a la Casa de Cultura de Xàbia la novel.la "El desordre de les Dames".
L'acte està organitzat per l'editorial Bromera i la Biblioteca Municipal de Xàbia. "El mestre en arts" serà el Professor de Filologia i Literatura Catalana Andreu Ros, amic benvolgut, assessor i corrector de les meues lletres.
Com diu l'editorial Bromera, " es tracta d'un magnífic pla estiuenc per al 10 de juliol: es pot combinar una miqueta de platja i una passejada pel centre, amb la presentació d'aquesta novel·la".
Serà un encontre agradable en el que esperem la vostra participació, esteu convidats.
La novel.la ja està a la venda en les llibreries. La seua lectura vos proporcionarà un viatge al temps passat de l'Edat Mitjana, època de guerres i conquestes, però de la mà d'uns personatges pacífics, aventurers, conciliadors... que busquen conquerir la llibertat. També gaudireu d'un viatge per algunes de les principals ciutats de l'antiga Mediterrània Occidental, Montpeller, Marsella, Gènova, Barcelona i, com no, València.

dissabte, 13 de juny del 2009

"EL DESORDRE DE LES DAMES" JA HA VIST EL MÓN.

Tots els dies no s'obrin entrades com aquesta, perquè no tots els dies et publiquen un llibre... L'editorial Bromera ha estat diligent ( com sempre) i ja ha tret al carrer la novel.la "El desordre de les dames" que va rebre a febrer el Premi Enric Valor.
Vos podeu imaginar com estic de cofoia i esvanida, no cap dins la meua pell, fins i tot m’han desaparegut les arrugues de la cara de tan plena de satisfacció com em rellueix...
El goig de veure publicat un llibre i ja corrent aventures pel món lector, és poc dalt o baix com parir un fill ( salvant considerables matisos clar ). I no és només pel fet de veure-li la cara ( portada), oldre-li l'aroma ( de paraules de tinta recent estampades), tenir-lo en les mans ( el llibre) i passar les fulles amb la tendresa amb que s’agafa un nadó; és també sentir que el projecte que et va sorgir de sobte dins del cap un bon dia, a penes com una punxada, i et va rondar setmanes i mesos, s’ha transformat en una obra real; és saber que aquella historieta que vas començar a tramar per un o altre motiu s’ha convertit en una novel.la completa; és comprendre que els personatges que has anat perfilant, tocant i retocant al llarg del text, ja tenen independència i dni literari, que ja no podràs canviar-los ni fer caure sobre ells i elles el pes de les penes, la joia de les alegries, el plaer de l’amor, l’emoció de les aventures, l'entusiasme dels viatges..., perquè ja no estan subjectes als capritxos de la imaginació ni a les elucubracions de la teua creativitat... aiiii!!! quin enyor!!!
Un altre sentiment és el d'agraïment i complicitat amb als qui han fet possible la publicació, en el cas de "El desordre de les dames" a l'entitat convocant del Premi Enric Valor, la Diputació d'Alacant, el jurat que li va concedir el premi, a l'editorial Bromera i els qui han materialitzat el llibre, Joan Carles, Desirée, Enric Solbes, Josep M., Marta...
Però entre totes les emocions que produeix presentar un llibre, en destaca una especial, mescla d’incertesa, dubte, confiança, il·lusió... i que es resumeix en una pregunta: agradarà a lectores i lectors?
“El desordre de les dames” ja no és tot meu , ara el compartisc amb vosaltres... i espere que la seua lectura vos proporcione tan bones estones com m’ha proporcionat a mi escriure’l. Jo vos he contat... ja em contareu a mi.
Agenda : roda de premsa 16-06-2009, 12:00h, al Palau de la Diputació d'Alacant.

presentació divendres 10-07-2009, 20:30h, Casa Cultura de Xàbia.

Clica per a més informació. Comença a llegir.