diumenge, 4 de juliol del 2010

HOMENATGE A LA MARINA, DES DE LES TERRES DE LLÍBER

En un paratge singular de Llíber, no debades du el suggerent i feréstec nom de Partida Falconetes, al recer d’una casa de camp (Casa Karen) repenjada en una balconada que admira el riu Xaló ( o Gorgos), vam retre un nou homenatge a la Marina Alta. L’acte va ser organitzat per l’ajuntament de Llíber, i a les nostres veus d’escriptores es van unir les veus cantores del Cor de Llíber amb un recull de Romances Valencianes, algunes d’elles musicades pel director del cor Josep Ordines.

Aquesta vegada, en el particular “Passeig Literari” vam recórrer la Vall de Pop, els camps de vinyes, el riu, la serra de Bèrnia. Llegírem de nou la Carta a la Marina. Junt a nosaltres intervingué Antònia Martínez amb la lectura d’un dels seus contes, i Anna Ferris traduí la presentació a l’anglès.
Vam comptar amb la companyia d’amics i amigues vinguts dels pobles de Llíber, Benissa, Xaló, Parcent, Dénia, Xàbia, Teulada, Pego... amants de les lletres, la música, l’art, la llengua i defensors de la natura. Una deliciosa vetllada per a començar les vacances de l’estiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada