dimecres, 20 de novembre del 2013

COMENÇA LA "IV CAMPANYA DE VACUNACIÓ CONTRA EL VIRUS DE LA VIOLÈNCIA MASCLISTA", A LA MARINA ALTA

El dia 20 de novembre comença a la comarca de la Marina Alta  la  IV CAMPANYA DE VACUNACIÓ CONTRA LA VIOLÈNCIA MASCLISTA,  promoguda per l'Associació Matria i organitzada amb la col.laboració de diferents associacions de dones de la comarca: Dones Cabal de Pego, Associació de Dones d'Orba i Xarxa de Dones de la Marina Alta. 

Així com les regidories d'igualtat d'alguns ajuntaments: Orba, Xàbia, pego, Benissa, Pedreguer, Dénia. 
Endemés en cada població col.laboren diverses associacions i entitats. Gràcies.  
Però encara en volem més. Volem que acaben per sumar-se tots els ajuntaments de la Comarca a esta conscienciadora i especial campanya de vacunació contra "el virus de la violència masclista" que maltracta a les dones". Un virus endèmic en la societat patriarcal, que es transmet per via dels roïns exemples, la mala educació, l'egoisme i la irracionalitat. Que creix entre la prepotència, intolerància i vanaglòria masclista. Que s'introdueix en els homes irresponsables i els converteix en animals de baixos instints. Un virus que té com a víctimes les dones, i els seus infants, que les ataca greument ferint-les en els sentiments, les formes de pensar, de comportar-se, en la confiança, en la seguritat, en la integritat física i fins i tot ferint-les de mort.
Cal actuar contra ell, cal acabar amb la violència de gènere. 

Per als qui no heu participat mai expliquem breument de què va la campanya
Com en qualsevol  vacunació, l'objectiu és la prevenció.  
En esta campanya volem que per mitjà d'un compromís senzill, a nivell individual i una reflexió, es vagen produint canvis d'actituds i un clar rebuig cap a les conductes de violència contra les dones.  
Als pobles que col.laboren es muntaran unes taules on les persones interessades en acabar amb la violència de gènere trobaran tota la informació que desitgen i podran signar el compromís de la vacuna. Rebran una polsera identificativa com a mostra d'haver participat.




POBLES QUE PARTICIPEN I DIA DE VACUNACIÓ 

 DIMECRES 20 
ORBA

 DIJOUS 21 
XABIA
Plaça de Correus i  Plaça del Centre de Salut
PEGO
El Mercat

DISSABTE 23 
BENISSA
Plaça del Mercat, Plaça de l'Ajuntament

DIUMENGE 24 
PEDREGUER
En el Rastro 

 DILLUNS 25 
DENIA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada