dijous, 6 de març del 2014

Dia Internacional de la Dona, 2014, actes de la Xarxa de dones de la Marina Alta



Amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dona, La Xarxa de Dones de la Marina Alta, amb el lema "NOSALTRES PARIM, NOSALTRES DECIDIM",organitza els actes següents el dijous dia 6 de març:  

  Concentració- manifestació .
La concentració tindrà lloc a les 19,30h en la Glorieta  de Dénia, tot seguit s'iniciarà la manifestació pel carrer Marqués de Campo. En finalitzar es llegirà un manifest. 
Esperem la participació de totes les dones i tots els homes que defensen la igualtat, els drets socials, la llibertat per decidir sobre el propi cos, i que estiguen en contra de l'anomenada "Llei Gallardón". 
Comptarem amb l'acompanyament de "La Colla la Xareta". 


13e Sopar  de dones, Premis 8 de març de la Xarxa de Dones de la Marina Alta
A les 21h. al restaurant Los Arcos de Pedreguer
Durant el sopar es lliurarà a les premiades "Soledad Murillo de la Vega " i "Irene Ballester Buigues" una estatueta de bronze, i es presentarà un multimèdia amb la seua trajectòria. Intervindrà la doctora Carme Valls Llobet, Premi 8 de març 2013. 

Actuarà el grup de les benisseres "Batedor Teatre".  Es projectaran imatges del sopar de 2013 i de la participació de la Marina Alta en el Tren de la Llibertat.


DONES PREMIS 8 DE MARÇ 2014, DE LA XARXA DE DONES DE LA MARINA ALTA.

-  Soledad Murillo de la Vega, professora de Sociologia en la Universidad de Salamanca, membre del Comité Antidiscriminació de la Dona de Nacions Unides CEDAW, per la seua participació i defensa de la Llei contra la Violència de Gènere, la Llei de Igualtat efectiva entre dones i Homes, i les investigacions per compatibilitzar la vida familiar amb la professional.

-Irene Ballester Buigues, doctora en Història de l’art, Directora del Festival Mirades de Dona, pels seus treballs i estudis en favor de visibilitzar i traure a la llum les aportacions al món de l’art de dones artistes  ignorades, oblidades o no valorades.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada