dissabte, 21 d’abril del 2018

Dia del Llibre 2018 al Poble Nou de Benitatxell

Ahir vesprada a la Biblioteca del Poble Nou de Benitatxell, sessió doble, com en el cine, però en viu, en directe, amb bona llum, mirant-nos les cares, intercanviant paraules, i parlant de contes i de novel.les. 
Primer amb xiquets, xiquetes i la fada Joanaina que ha deixat la seua font de la Jana per celebrar el Dia del Llibre. 
Després amb majors: el conte de la fada Joanaina, i la novel.la "La memòria de les ones". 

Un plaer!!! Gràcies Lola Bolufer Ramiro per l' organització, Empar Ferrer per la presentació, Adrian Llobell Sala pel taller lector, fada Joanaina i totes les amigues i amics que han vingut.

Paraules dedicades d'Adrian Llobell Sala, de Re inventa't pel taller lector: 
"Llegir és bestial i amb Pepa Guardiola, fascinant! El taller de persones adultes majors del Poble Nou de Benitatxell, celebra el 23 d'abril amb converses animades on l'obra literària "Tomeu i la fada Joanaina" constitueix el focus d'interés. Després d'uns mesos de lectura didàctica, arribà un dels moments més esperats, l'intercanvi d'impressions, emocions i sensacions amb l'autora. Gràcies per tant, estimada! 😘🌹"

Paraules d`Empar Ferrer
"Un plaer i un honor presentar l'última novel·la de la gran Pepa Guardiola celebrant el Dia del Llibre en El Poble Nou de Benitatxell. "La memòria dels ones" és la novel.la més personal i generacional d'una autora que ens ha enlluernat amb les seues reflexions sobre la literatura i és un referent de les lletres valencianes. Un luxe!"





Més i¡informació a
Xàbia al dia
Javea.com
Actualitatvalenciana


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada