diumenge, 31 de maig del 2009

LES TROBADES PROMOCIONEN LA LECTURA EN VALENCIÀ.

El passat dia 23 de maig es va celebrar a Teulada-Moraria la XXIII Trobada d'escoles valencianes. Aquesta vegada sota el lema "El Valencià és teu" i amb el temà fonamental de la promoció de la lectura en valencià. Com altres anys els escriptors i escriptores de la Comarca vam participar, però enguany no des d'un taller de lectura, sinó signant llibres en l’ESPAI DEL LLIBRE que constava de:
1.- Espai de contacontes; 2.- Taller d’il·lustració (a càrrec de l’Assossiació professional d’il·lustradors de València);3.- Stand de l’Assossiació d’Editors del País Valencià;4.- Stand dedicat a la promoció de les biblioteques, a càrrec de les Biblioteques de La Marina: activitats d’animació lectora.5.- Una taula de signatures de llibres ( on hi érem nosaltres);6.- Punts de venda de llibres de llibreries de la comarca.
Des de l'organització es repartiren vals d'un euro de descompte per comprar llibres en valencià. Malgrat el descompte, els assistents no es van acabar d'animar a comprar-ne molts. Xiquets i xiquetes!! animeu-vos a llegir i se vos posarà una cara tan alegre com la nostra. ( Clica sobre el cartell per a més informació.)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada