diumenge, 12 de juliol del 2009

GRÀCIES PER VENIR I BON ESTIU AMB LES DAMES.

La vetllada de divendres passat, dia 10 de juliol, va ser especial i emotiva. La presentació de la novel.la "El desordre de les dames" ens va reunir a la Casa de Cultura, i en acabant a la Plaça de Baix, a un bon grup d'amics, familiars, veïns, coneguts, personalitats de la cultura i la política.
Normalment procure que en públic no se'm note l'agitació dels meus sentiment, però l'encontre de divendres al voltant de la literatura i amb la meua novel.la com a motiu em va arribar a l'ànima i em va dur a descobrir en el gest i en la veu com d'emocionada estava. Que caram!! que no sóc de pedra!!... i em vau acollir amb molt de carinyo!!.
Va ser màgnifica l'exposició sobre el llibre que va fer el professor Andreu Ros, estimat amic i company d'anys, amb qui he compartit quantitat d'experiències, he aprés un fum de coses de la vida cultural, social, política, educativa... (d'eixes coses que no s'aprenen ni en els llibres, ni en l'escola, ni encara que te les conten) i ha sigut ( i és) el meu "mestre de bones lletres literàries". Tot un luxe tenir amistats de la categoria d'Andreu. Aprofite per donar-li l'enhorabona pel treball que ha començat com a Director del IES "Toni Llidó" de Xàbia, ( enhorabona i molts ànims). (Clica per descarregar el text de la presentació)
Gràcies a tots i a totes els que vau venir, i també a aquells i aquelles que malgrat el vostre interés i amistat no vau poder assistir . I és clar, el meu sincer agraïment a la Biblioteca Municipal i a la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Xàbia per organitzar l'acte, a l'Editorial Bromera per ser tant eficient, a Catalina Cardona, Francesca Gil, Bernat Bataller... Aaahh!! ...i als amics del Lizarran i L'Almadrava, que amb les seues delicadeses gastronòmiques van permetre que la vetllada es perllongara ( no està demés fer-los propaganda).Vos adjunte un complet i interessant reportatge que molt amablement ha publicat Guiomar en la seua revista digital "Xàbia al dia". (cliqueu aquí)

Crítica Triangle.


2 comentaris:

  1. Ja he començat a llegir-la i m'he enganxat deseguida. L'estiu pinta bé!
    Montse

    ResponElimina
  2. Pepa jo encara no he pogut començar la lectura perque ma mare l'està acaparant però ja saps que la meua admiració cap a eixa gran escriptora que eres es profunda.
    Pau

    ResponElimina