dimarts, 8 de setembre del 2009

L'ASSOCIACIÓ VENT DE PROGRÉS PRESENTA "EL DESORDRE DE LES DAMES" A DÈNIA

Gràcies a l'Associació Vent de Progrés per la nova vetllada literària que organitza aquest any. Ara per a presentar, dijous passat a l'Hostal Loreto de Dénia, la meua novel.la "El Desordre de les Dames". Així és que doblement agraïda, i en especial al presentador i mantenidor Ferran Giménez que va fer la ressenya de l'obra.
L'acte va resultar molt bonic, sopar inclòs, amb una bona acollida d'associats, amics, companys de professió o de lletres, i persones interessades en la literatura. Es respirava eixe ambient càlid que ompli el cor i el cervell d'esperança i entusiasme, que prové del treball generós i que transmet la gent dedicada a aconseguir una societat justa i culta.
Hi ha nombroses associacions al voltant de temes diversos, és molt lloable que les persones s'unisquen per una afició compartida. Sense menysprear altres motius d'unió dignes, particularment em decante per les que tenen com a finalitat la cultura, el progrés sostenible, la solidaritat, la defensa dels drets humans... Bona gent, sí senyor. Podeu comptar amb mi sempre que vullgueu.

2 comentaris:

  1. Pepa fa goig veure't feliç i també les cares familiars que t'acompanyen. Felicitats per la novel·la. Ahir matix vaig acabar-la i em va agradar. Ja et donaré més detalls.

    ResponElimina
  2. Publicar un llibre desperta gran varietat d'emocions... Presentar-lo en públic impressiona i crea un cert neguit, però quan et trobes acollida per bona gent i bones amistats és precís que l'emoció que predomine siga la de felicitat. Gràcies Francesc per dedicar-li el teu temps a la meua novel.la, si t'ho has passat bé llegint-la em sent per ben satisfeta.

    ResponElimina