dissabte, 17 de desembre del 2022

Presentació Calendari dels Brillants 2023

Tocant la porta del pròxim any, ja tenim el "Calendari dels Brillants 2023".  Un calendari-almanac “Intensíssim, amb articles plens de saviesa i humanisme, amb un dossier central dedicat a la Pau,  endemés de  l'habitual apartat de coneixements que ens apropen a la natura i ens donen bons consells per a tractar-la amb el respecte degut, cultivar-la, estació a estació, i deixar que ens cultive ella a nosaltres, que falta ens fa.

I és que, més enllà de l'almanac tradicional, el Calendari dels Brillants ha esdevingut una publicació de referència on diferents homes i dones de renom  que pertanyen a diferents professions o aspectes del món cultural escriuen  un recull d'articles diversos o monogràfics, que ens fan reflexionar sobre què som, què fem i què hem de fer.
Els Brillants és l’intent de crear una vertebració territorial basada en la cultura, aportant la visió de futur, construint un discurs perfectament digne i prestigiós, exportable, amb un diàleg sempre positiu, intentant que la font vivificant de l’esperit de la nostra terra ajude a enfortir les arrels que li confereixen personalitat.

“En sintonia amb l’ideari constructiu hem vingut durant 36 anys traient infatigables el nostre calendari dels brillants, fidel intèrpret del bategar del cor de la Marina i de les comarques limítrofes, gràcies a una filla de la unió dels pobles La MACMA” com diu Joan Cardona, l'home que l'ha fet possible.

Com és habitual col.labore amb un article "Dones per la Pau, el valor de la vida", en el dossier central sobre la Pau. Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada