divendres, 22 de desembre del 2023

"Atributs de la Pau", conte de cap d'any 2023-2024


Com acostume a fer des de desembre de 2004, la meua Felicitació de Festes Nadalenques, acomiadament de l'any que acaba i salutació del que comença, a la qual denomine "Conte de Cap d'Any"  i que publique en format de targeta multimèdia, enguany ni és de cap d'any, perquè l'avance,  ni tampoc és  conte, relat  o narració. Enguany és una mena de poema senzill (ja ho he fet en altres ocasions), organitzat en estrofes curtes que contenen la paraula PAU. 

Me l'han dictat  les veus dels éssers que se l'estimem, que la necessiten, que la troben a faltar, i conscients de quant ens costa als humans aconseguir-la, m'han parlat dels "Atributs  de la Pau", i m'han aconsellat atendre' ls amb rapidesa. Consell ben convenient a causa dels temps tan  dolents que estem vivint on imperen les controvèrsies, l'odi, les guerres, confrontacions, provocacions, venjaces, desigualtats, misèries... tantes i tantes injustícies... 

Per això vull escoltar la Pau, sentir-la en què siga amb paraules, imatges i sons. 

Vos deixe el poemeta i el vídeo de targeta de felicitació multimèdia amb fotografies, text, veu i la música de guitarra que les acompanya,  interpretada per  Minerva Najarro, una joveneta,  artista ben sensible.

 Bones Festes i esperançador 2024.

 

                                   Pepa Guardiola


https://www.youtube.com/watch?v=I1pEKnJkrAo

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada