dimecres, 28 d’octubre del 2009

EN RECOLZAMENT A L'EDICIÓ DE LEVANTE MARINA ALTA

Sembla imminent la desaparició de l'edició comarcal del diari Levante. La Marina Alta es veurà minvada en un dels seus mitjans d'informació més importants de la premsa comarcal en la darrera dècada, escrita per periodistes de la zona i dirigida als lectors que hi residim i en som els protagonistes.

La proximitat dels informadors, articulistes, reporters i edicions al lloc on es produeix la noticia dóna als articles i publicacions un caràcter més propi, transcendent, objectiu, compromés, ampli, els fa més interessants, extensos, es difonen amb major facilitat, crea opinió, debat, vincle i contribueix a refermar la identitat dels pobles, a fer-nos sentir que som algú en un món de vegades massa uniforme i anodí ... Privar-nos d'una publicació diària com la del Levante comarcal, ens empobreix informativament i culturalment, i com diu el manifest de la plataforma creada " El tancament d'una capçalera és sempre una pèssima notícia, reduïx els margens d'expressió i informació dels ciutadans i ens du a societats menys democràtiques i amb menys recursos per expressar opinions...".

Em sume al manifest emés per la Plataforma de Recolzament al Levante Marina Alta i junt als signants " sol.licite a la direcció de Levante EMV que reconsidere la seua posició de tancar la delegació a Dénia i mantinga oberta una edició que s'ha guanyat per dret propi un lloc en la història recent d'aquesta comarca".
Alhora convide a tots i totes que recolzeu el manifest.

Accediu al manifest i a l'adreça per recolzar-lo.

2 comentaris:

  1. L. Fornés ha dit:
    No és qüestió de manifestar-se, que això no servix de res, sinó de crear consciència en el públic que sense comprar diaris no es pot mantindre l'edició, ni la comarcal ni l'altra, que també podria tancar. Fins ara menjaven de la publicitat, ara s'ha reduït tant que pràcticament no existix. Sabeu quants periodistes han dexiat de treballar en Levante, Provincias, etc. enguany? En tot cas, caldria preguntar-se quants subscriptors fan falta a la comarca per a mantindre l'edició, i/o quantes cases comercials estan dispostes a posar publicitat. I la direcció del diari estaria encantada de continuar donant-nos la informació comarcal. Siguem realistes; demanem l'impossible!
    L.FORNÉS

    ResponElimina
  2. Qui no es manifesta no se'l sent. Però no et falta raó quan dius que cal comprar el diari, perquè les editorials no viuen de l'aire.

    ResponElimina