dimecres, 2 de juny del 2010

LITERATURA I MÚSICA A LA 25 TROBADA D'ESCOLES VALENCIANES

Tot i que l’experiència de les Trobades anteriors ens ha demostrat que les activitats amb afluència de públic són de carrer, un any més escriptors i escriptores, poetes i artistes hem acceptat la invitació dels organitzadors de la 25ena Trobada d'Escoles en Valencià de la Marina Alta, per a participar amb les nostres creacions.
I allà que anàrem a Calp, carregats de lletres, versos, proses, imatges, sons ... Divendres per la vesprada intervingueren poetes, al saló blau de la Casa de Cultura. Dissabte de matí algunes escriptores i dos joves músics de l’OMA ( Orquestra de la Marina Alta).
El públic fou minvat, com sempre, els buits de la sala eren notoris, però no declinàrem la intervenció, i uns i altres donàrem compliment al programa.
En el cas de les escriptores, Carme Miquel, Xaro Cabrera, Antònia Martínez, i jo mateixa, férem el “Passeig Literari per la Marina Alta” com teníem previst. Els nostres textos i veus eixiren de Calp acomboiades per la dolça música de la violinista Merxe Pineda i el xelo Paco Pineda. Només pel luxe de gaudir la mescla de literatura i música en directe dels dos joves professors, ja pagava la pena l’acte. Potser tinguem més audiència en una altra ocasió.
Deixe una mostra amb la gravació que vaig fer, escapada de la taula. Malgrat la baixa qualitat del vídeo, hom es pot fer una idea de com va quedar l’acte.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada