diumenge, 11 de desembre del 2011

PRESENTACIÓ DE LLIBRES D'ESCRIPTORS DE LA MARINA

Entre els nombrosos esdeveniments culturals que hi ha programats en la comarca ( veure la web de la MACMA, que esperem supere les retallades) n'hi ha dos que vull remarcar perquè es tracta del treball literari de dos bons amics meus. D'eixos amics dels qui  l'amistat ve de molts d'anys enrere, i el seu afecte i estima perdura i perdurarà sempre. 
  •  Dijous dia 15, a les 20h, a la Casa de la cultura de Pedreguer,  l'escriptor Carles Mulet, mestre, filòleg i poeta, presentarà, amb un diàleg i recital, el seu poemari "Quadern de Sal". Intervindrà l'autor i la poetessa Maria Josep Escrivà. Una presentació que promet ser l'aperitiu d'un àpat de versos, amb els quals compartir taula poètica  les properes festes.   
  • Divendres dia 16, a les 20.00 h. a la Sala d’actes de la Seu Universitària de la Marina, en Benissa, l'escriptor Bernat Capó,  degà de les lletres comarcals, presentarà la reedició del seu llibre   On ets, Gigi? i la versió traduïda a l'anglés Where are you, Gigi?  Intervindran Pere Cabrera, Teresa Morell, Tomàs Llopis, Francesc Ferrer (editor), Maravillas Fullana, Gabi Alonso  i naturalment Bernat Capó.  On ets Gigí? és un dolç literari per a anar obrint boca cultural al temps de Nadal i Cap d'any.  
Llibres, bones propostes per a regalar i gaudir.

    1 comentari:

    1. Moltes gràcies pPepa, per la teua recomanació però, sobretot, per la teua amistat.

      ResponElimina