dilluns, 9 de gener del 2012

"CAMI DE DENUNCIA", ART PLÀSTIC CONTRA EL MALTRACTE.


 Sota el títol "Camí de Denúncia" l'artista plàstica Pepa Espasa exposa la seua obra, dedicada a les dones maltractades, en l'espai cultural "Es Polvorí" a Eivissa, des del 14 de gener fins el 6 de febrer.

Durant l'any que hem acomiadat, Pepa Espasa ha exposat en terres valencianes " Un cant a l'esperança", un treball inspirat en la vida i mort de la poetessa afgana Nadià Anjoman.

Li desitge sort i molta força per a continuar en aquesta línia de creativitat, compromesa contra la violència masclista i en favor de la igualtat i els drets de la dona.

Com diu la mateixa  artista plàstica : " Contra la violència de gènere, l’art pot ser un camí actiu d’educació, de sensibilització i de denúncia.”

2 comentaris:

  1. Aquest és un comentari dedicat a duo, entre Pepa (Espasa) i jo, per a donar-te les gràcies per les teues contínues atencions cap a tota la gent activa i compromesa en la causa i en el dret de pensar que un altre model de món és possible. Almenys que no ens priven d'aquest convenciment en el terreny de l'expressió artística. Pepa es declara limitada a l'hora d'accedir als mitjans informàtics. I jo em declare inepta a l'hora d'explicar-li com ho ha de fer. Així és que conjuguem afectivitats i intents, i ens disposem a retornar-te, dues vegades augmentat, el teu gest amable.
    Molta sort, Pepa. I molta literatura (que mai no falla) en aquest any que, de segur, serà ben emocionant.

    ResponElimina
  2. Gràcies i sort també a les dues, Maria Josep i Pepa Espasa, pel treball creatiu i artístic( poesia i plàstica) amb què ens ompliu l'esperit.
    Les emocions en aquest any van començar quan encara no havia acabat d'eixir el sol del primer dia, i ens duran a tots amb el cor en un ai i les butxaques espoliades. Però diuen que la creativitat dels artistes creix en temps de crisi, així és que com més tisores ens apliquen més canya creativa els donaren. Un parell d'abraçades per a cadascuna.

    ResponElimina