diumenge, 15 de gener del 2012

REBAIXES PER A TOT L’ANY


Tots els anys, per gener, la temporada de “rebaixes” em sumeix en un neguit ansiós: cal dedicar vesprades i caps de setmana a buscar les millors ofertes en les botigues del poble, de la comarca, de València, d’Alacant... com deixar perdre les gangues que pots trobar?  El sou de mestra funcionària és segur ( ho era fins ara), però has d'administrar-lo per a que done de si.

Enguany no he patit aquest estat d’ansietat, a penes si he fet una volta per les tendes del poble i he sigut ben parca en compres.
Endemés de deslliurar-me del neguit de comprar o no durant les rebaixes de gener, de bestreta sé que no m’alteraran  "les rebaixes de la llar del més de febrer",  les ofertes que puga haver per "la setmana de primavera",  i per descomptat les de juliol o qualsevol altres que els comerciants ens brinden al llarg de l’any. Repetir modelets antics no està mal, bon exemple ens dóna la princesa Leticia.
Tampoc m’inquietarà planificar i calcular fins on m’arriben els estalvis per a  possibles escapades de cap de setmana o viatges a fer per Pasqua,  per l’estiu..., ja ho tinc clar: em dedicaré a caminar per la muntanya, que és de bades, de moment.

Tot això gràcies al Govern Valencià que m’ha enviat a casa,  per via de decret urgent, un bon paquet de rebaixes, plenes de retalls, per a enguany i per a tot l’any que ve. I esperem que no s’allargue la cosa perquè, de la manera com han comptat i repartit els diners durant quasi dues dècades, no em fie ni un pèl de les seues ocurrències.
En canvi, dedicaré temps a participar en les concentracions i manifestacions contra eixes particulars rebaixes que ens ha fet la Generalitat a tots els treballadors del sector públic. A protestar per la degradació dels serveis públics que comporta els acomiadaments de personal interí, les retallades en drets laborals, la falta d’inversions. .. A denunciar l’interés d’alguns espavilats per privatitzar escoles, hospitals...  A reclamar que els qui han balafiat, o s'han guardat, els diners que els tornen i que se'n vagen a casa.
M’empenyaré amb més força en la defensa de l’escola pública, la sanitat  i els serveis públics.   Buscaré maneres de dignificar la imatge dels professionals del sector públic, i  desmentir els qui ens  menyspreen i  denigren.  Si vam arribar  a un bon nivell de l’estat del benestar, ha sigut amb l’aportació de tots els ciutadans i ciutadanes, i els treballadors i treballadores del sector públic hem fet bona feina per a aconseguir-ho. Ara no podem consentir que el desmantellen.

DOS ANYS DE RETALLS, DOS ANYS DE MOBILITZACIONS.
CALENDARI DE MOBILITZACIONS PER A GENER:

Dijous 19 de gener: Concentració entre les 10 i les 11 hores en tots els centres de treball. En educació a les 12 hores.

Dissabte, 21 de gener: Manifestació per l'ensenyament públic i contra les retallades en els serveis públics en València i Alacant. 18 hores.

Dijous 26 de gener: Concentracions entre les 10 i les 11 hores en tots els centres de treball. En educació a les 12 hores.

Manifestacións en València, Alacant i Castelló que finalitzaran en la seu del govern de la Generalitat Valenciana. Febrer. Manifestació general.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada