dimarts, 24 d’abril del 2012

23 D'ABRIL 2012, DIA INTERNACIONAL DEL LLIBRE AMB "BANYA TRENCADA"

Permeteu-me que en aquest post deixe de banda calamitats, crisi, retalls o altres atacs al benestar, i vos transmeta la meua alegria ben ampla, plena de goig, complaença i tire mà d'allò que diu " AVUI HA SIGUT UN GRAN DIA".
El Dia Internacional del Llibre sempre és GRAN, per a mi. Crec que no cal que done més mostres de la meua estima als llibres i del què per a mi representen com a mestra, com a escriptora, com a amant de la cultura...
Ha sigut un Dia del Llibre redó, amb unes activitats precioses que hem organitzat al col.le ( cliqueu per saber més) i amb un regal especial de l'editorial Tandem ( gràcies Rosa Serrano) fent-me arribar un paquet de llibres acabats d'eixir de l'obrador de la impremta, encara amb olor a tinta impresa.
Ja tinc a les mans el meu nou llibre "La Casta de Banya Trencada".
Tenir a les mans per primera vegada un llibre amb una història que has escrit, sentit, creat, que has passat hores endinsada en el seu món particular, que has muntat amb la imaginació cada un dels passatges del relat, que has construït els personatges que apareixen, els has tramat les aventures, joies, deliris...  és una emoció tan intensa, tan especial, tan tendra que jo la compare al primer bes d'uns amants. 
Vos deixe un resum breu de la novel.leta amb una ressenya que li dedica l'editora Rosa Serrano.


Com en una faula moderna, La casta de Banya Trencada és el relat d’una colla d’animals que viuen, senten, pensen, parlen, s’ajuden, lluiten i intenten sobreviure.
La història ens l’explica Espluc, un ocell que té com a missió esplugar els caps del ramat. I molta intel·ligència per a elaborar una estratègia que salve el jove bou Salat del seu destí fatídic.
En La casta de Banya Trencada, l’escriptora Pepa Guardiola, amb una perspicàcia extraordinària, ens fa conéixer la vida i les relacions dels animals en plena natura. Si magnífiques són les descripcions de l’entorn paisatgístic de la Marina, més impressionants ens resulten encara les vivències d’un animal valent i noble que sap que va a morir en una plaça de bous. Una novel·la realment innovadora i apassionant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada