dilluns, 23 d’abril del 2012

MENCIÓ LIEBSTER BLOG PER PARTIDA DOBLE, DOBLE COLLITA D'AMISTAT.

Fa uns dies, el Consell d’Administració de Bucomsa, que regenta el blog de Burrera Comprimida , va acordar :
 " distingir “Lletres de tinta impresa” amb una modesta menció al burribloc, en base a la normativa d’una parida simpàtica que s’anomena “Liebster Blog Awards “. 
La "parida" consisteix en enllaçar i difondre llocs webs amb menys de 200 seguidors mitjançant la disculpa del premi o menció ( com més vos complaga). Cada premiat posa el banner del premi al seu blog, en premia altres 5 i els deixa un comentari  anunciant l'honor del premi.
Així seguint una autèntica progressió geomètrica blocaire, d'ací poc una bona colla de propietaris d'una parcel.leta virtual, on deixem les nostres cavil.lacions, inquietuds, quefers i altres historietes, acabarem per ocupar un espai, de mesures considerables, ple de cavil.lacions, inquietuds, quefers... interessants, la influència dels quals segurament no arribarà més enllà dels nostres propis blogs, donat el càrie dels guardians controladors que van apareixent pels racons tenebrosos de la xarxa, però  a nosaltres ens serveix per estar en contacte i sentir-nos acompanyats.
Per motius d' amuntegamenta de treball,  no vaig correspondre amb la rapidesa que tocava ( mil perdons) i avui un altre blog amic Trepig de Josep Castelló m'ha tornat a atorgar el premi, diran que ho he fet apostes per  presumir del Liebster Blog per partida doble... no era eixa la meua intenció.

Ara mateixa, abans que algú carregat de raó em retraga la meua negligència en continuar la cadena, vaig a procedir a anomenar els meus cinc blogs premiats. I si algú d'ells ja l'ha rebut doncs millor, així presumirà com jo de tenir-lo doble. 



DEL REBOST AL SELLER
Blog de Kiko Chorro, amant de la cuina tradicional de la costa mediterrània, on ara i adés ens regala bones receptes amb cuinats on els fruits de la mar són els protagonistes.

UENDOS, GREIXETS I MAREMORTES      ex aequo   ELS PRIMERS GESTOS DEL VERD
 Pensades, intuïcions, desficis i isetes d'un queferós. Així s'anuncia la capçalera del blog propietat de Francesc Mompó, escriptor i difusor de la Literatura Catalana.  ELS PRIMERS GESTOS DEL VERD  Blog parella de l'anterior, tant pel que fa a l'escriptora que l'alimenta, Merce Climent, com pel contingut dedicat a la Literatura. No és el primer premi que comparteixen a l'hora els dos blogs emparellats. Altres ben importants adornen conjuntament i merescudament les seues entrades.  

 RADIO MISTELERA 
 Blog de Ràdio Mistelera. L' emisora lliure, cultural i anti-comercial de La Mistelera,  una associació sense ànim de lucre,  independent, que passa de subvencions i s'autofinança amb les quotes dels/les socis/es, del seu treball voluntari, de les idees lliures  i de la creativitat.

BARCA DE BOU
El blog d'Amadeu Ros, mariner, patró del Cap Prim i del Cap Prim segon. Germà, fill, net de mariners. Un dels fundadors de l'Associació Barques Tradicionals de Xàbia. El seu blog està impregnat de l'airet marí, del soroll de les braques de pesca, del solc d'espuma que deixa la quilla en navegar, de les veus dels pescadors, de les seues feines ...


LA NUCIA CAMINA 
Blog de la plataforma local de la Nucia en defensa de l'ensenyament públic. Creat amb l'empenta d'informar, coordinar, difondre les actuacions en defensa de l'educació  pública digna i de qualitat, i servir de nexe d'unió entre la comunitat educativa de la Nucia i la Plataforma comarcal de la Marina Baixa. Un bon exemple a seguir i al qual unir-se.

1 comentari:

  1. Gràcies, Pepa... M'ha fet molta il·lusió el premi.
    Molts besets i a reveure!

    ResponElimina