diumenge, 2 de setembre del 2012

Passeig literari per la Marina, des de Gata


Per acomiadar agost d'una manera diferent, dimarts 28, vam fer  un nou "Passeig literari per la Marina Alta",  allà a poqueta nit  amb el sol ocultant-se i la frescoreta de final d'estiu esvaint les suors passades. 
El punt d'encontre va ser l'esplanada de l'Ajuntament de Gata. Amb la companyia estupenda d'un centenar d'amics i amigues, passejàrem amb la veu i textos de Carme Miquel, Roser Cabrera, Pepa Guardiola (jo mateixa) i la música dolcíssima de les flautes  de Mandy Monfort i Laia Pedro. 
Vam recordar com eren els nostres mesos d'agost a Gata, Benissa i Xàbia, quan fa molts, molts anys, totes tres ens pentinàvem amb trenes. Dirigírem una mirada agradosa al paisatge i dedicàrem lectures a l'artesania feta amb el margalló, a les vinyes de la comarca, al Montgó màgic, a la Font d'Aixa més llegendària... I també dedicàrem una estona a la realitat actual de la Marina Alta, amb una cursa irada pels camps de ciment que han arrabassat muntanyes i cultius... Per a concloure, com en altres passejades, vam llegir la nostra especial "Carta a la Marina Alta".
Una hora de lectures, música i imatges ben agradable.  Gràcies als organitzadors i als assistents. 
 
En acabar vaig passejar pels carrers de Gata i vaig admirar la meravella de balcons adornats amb els cobertors de "Art al Vent"  una espectacular sala d'exposicions a l'aire lliure.

Més informació

Cronista de Gata de Gorgos

Art al Vent

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada