diumenge, 11 de novembre del 2012

VAGA GENERAL 14 N, CONTRA L'ESPECULACIÓ DEL CAPITAL I EN DEFENSA DE LA DIGNITAT CIUTADANA

En un principi pensava dedicar una breu entrada a la vaga general del 14 de novembre. Manifestar el meu complet recolzament a tots i cadascun dels punts que des de la Cimera Social han presentat en la convocatòria i dir que em sume a la vaga.

Però quasi sense voler les paraules se m'escapen i els dits corren sobre el teclat, perquè endemés de deixar constància escrita que el dia 14 no treballaré, he de dir que no aniré a cap comerç,  ni faré ús dels serveis públics ( home! un mínim de llum i l'aigua sí), també faré vaga de treball domèstic ( amb uns entrepans i una sopeta del dia d'abans podem passar la jornada), i  eixiré al carrer a unir-me als crits de protesta de companys i companyes, treballadors, aturats, pensionistes, estudiants, indignats, estafats, desnonats...

Necessite escriure, una vegada més, allò que ja sabem milions i milions d'europeus: que aquesta suposada crisi financera és en realitat una enganyifa muntada pel capital especulador contra la dignitat dels ciutadans i ciutadanes, contra el treball i l'ocupació, contra l'educació i la sanitat, contra els serveis socials i les persones dependents, contra la igualtat, contra l'augment de la classe mitjana, contra el repartiment de la riquesa, contra la societat de benestar... 

El capital vol que tornem a ser la classe treballadora pura i dura, aquella que es deixava la pell en jornades extenuats o es moria de fam a un racó, que no tenia drets laborals ni educatius ni sanitaris ni jubilació... Els potentats dels diners pretenén que la societat deixe de ser un conjunt harmoniós de persones amb igualtat de drets i una existència digna, per a tornar a ser un munt d'individus que formem l'engranatge d'una maquinària econòmica productora de plusvàlua, que va a engrossar els bancs dels grans adinerats.

Així és que faré vaga en defensa de la dignitat social, en contra de l'especulació del capital, en denúncia de les mentides de la crisi i de les retallades que es fan en el seu nom. En definitiva, com diu el manifest de la Cimera Social, per a que no "Ens deixen sense Futur".
Companys i companyes, a la vaga!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada