dissabte, 29 de desembre del 2012

Felicitació de cap d'any amb peticions per al 2013

 Els àugurs pagats per la llei de l'embut ( l'ample per a mi i l'estret per a tu ),  així com l'escenari real que ens han muntat els capitostos poderosos de l'economia mundial, anuncien un any 2013 terrible, més si cap que aquest 2012 que acaba.

Temptada he estat de passar de les celebracions de cap d'any i fer com si no n'acabara un vell i en començara un nou, perquè el nou que arriba, abans d'entrar, ja sembla més ancià, decrèpit, miseriós i arrugat que el  vell que se'n va.

Temptada he estat també de no dedicar uns matins o vesprades de les vacances de Nadal a crear un conte, salutació o composició literària-multimèdia amb la qual felicitar el cap d'any a coneguts, amistats i familiars estimats, tradició que he establer des de fa quasi una dècada.

Però no tinc per costum amagar el cap i tancar els ulls, ni és el meu estil "passar" i adoptar postures inactives. Per tant celebraré el cap d'any, amb menys alegria que molts anteriors,  fent servir els raigs  de felicitat que m'aporten les  persones estimades amb les que visc i convisc, i procurant correspondre'ls fent-los feliços.

De la mateixa manera, he decidit dedicar uns matins  i vesprades a crear una composició felicitadora del cap d'any, carregada dels ànims que ens caldran per a superar 2013, buscant força allà on la hi ha per a fer front a allò que ha de venir, i demanant tenir veu potent per a continuar reclamant el que és de justícia ( no diré de llei, perquè les lleis estant  mostrant-se efímeres, volubles i adaptables als, i pels, qui manen).

Enguany no he muntat un conte, sinó una retafila de peticions dirigides a un astre tant grandiós com gran ha de ser la força que necessitarem per tirar endavant els dies fent valdre el nostre treball i els nostres drets.
Aquí vos deixe la meua felicitació de cap d'any en forma de "Peticions per a l'any nou".

Acabeu 2012 amb salut i alegria,
rebeu 2013 de front i amb fermesa...
i sigueu feliços, tot el que pugueu i vos deixen.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada