diumenge, 23 de desembre del 2012

LLIBRES PER A UNES BONES FESTES

Aquestes festes estem tots estirant els euros perquè donen més de si... Però alegrem-nos els dies, regalem llibres ( que donen per a molt), descansem i llegim.

Heu provar a compartir lectures? Seguts en rotllana al voltant del foc, cadascú llig en veu alta el paràgraf d'un llibre que li ha agradat o li han regalat..., passareu estones inoblidables en companyia d'amistats i familiars estimats, junt a personatges literaris fabulosos.

Jo aprofite la proposta  i em faig autopropangada.  Vos recomane els tres últims llibres meus on podreu trobar resemblances amb les festes nadalenques.

"La casta de Banya trencada": un bou i burra ( no vos sona a Nadal?), però aquesta parella d'amics  trota per la marjal de Pego-Oliva i no hi ha papà de Roma que acabe amb ells.

"L'univers de les idees perdudes": buscant naus desaparegudes entre astres, cometes, galàxies, estreles... potser per algun racó d'aquest univers trobeu l'estela desterrada de Betlem.

"El desordre de les dames":  unes dames antigues de viatge per les nostres terres mediterrànies i convulses de fa un grapat de segles. Com ara diuen que els Mags no venien d'Orient, igual resulta que ni tan sols eren mags, sinó unes dames desordenades i aventureres com les meues.

BONES FESTES I MOLTES LECTURES

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada