dimecres, 30 d’abril del 2014

Dia, setmana, mes del llibre... per a quan anys i societat dels llibres?

Per al dia, setmana i no aplega a mes del llibre, tenim roses, proses, aromes, poemes, rimes, fires... literatura i primavera enredades. 
Com cada mes d'abril, pels dies del llibre, el 2 i el 23, jo deixe un ramell de les meues lletres narradores amb la voluntat de desitjar llargues i agradoses lectures, siga a la fresca d'un jardí, siga a la brisa de la platja, siga al lloc on més complaga al lector. 
No m'importa el format en què arriben les lectures al lector, paper o digital, tan  si val. Allò que cal és que els llibres es lligen. La majoria dels meus estan paper, però jo ja escric quasi sempre en pantalla virtual. 
Uns dies comptats i remarcats, unes poques setmanes dedicades a honrar de gairó les lletres, unes fires forçades, uns drets d'autor/a invisibles, uns guanys que ni alcen l'ànim... 
Empeny i gana en escriure, esforç i lluita per publicar, il.lusió i entusiasme en els encontres amb lectors. Decepció en el reconeixement del treball i la vàlua, rodar, pregar i oblidar per no plorar. 
Per a quan tot l'any del llibre i dels drets d'autor? Per a quan la cultura i la societat dels llibres?
Acabeu abril amb plaents lectures i comenceu maig amb grans llibres.
Foto: 23 d'abril, "Dia del Llibre". 
Roses, proses, aromes, poemes... literatura i primavera enredades. Deixe un ramell de les meues lletres narradores per desitjar-vos llargues i agradoses lectures, siga a la fresca d'un jardí, siga a la brisa de la platja, siga al lloc on més vos complaga.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada