dilluns, 12 de maig del 2014

#bringbackourgirls

Este matí, un nombrós grup de dones de Xàbia, abillades amb mocadors colorits, simulant els de les dones africanes i com a mostra del nostre recolzament cap a elles, hem realitzat una assentada davant la porta de l'Ajuntament, en un acte simbòlic de protesta contra el segrest de les estudiants nigerianes, i per reclamar als governs que engeguen mesurades perquè siguen alliberades.
Posteriorment s’ha redactat la següent nota sobre EL PERQUÈ DE L’ACTE:
Amb l’asseguda testimonial de les dones de Xàbia, solidaritzant-nos amb la campanya internacional per a l'alliberament de les xiquetes nigerianes segrestades, és possible que no aconseguim que les alliberen. Llavors per què realitzar esta acció?
Perquè no es pot romandre en silenci ni pensar que els teus actes no tenen força per a aconseguir la seua llibertat.
Esta foto és un testimoni d'estes i moltes més dones i homes que volen deixar constància, alt i clar, que no hi ha religió ni idea política que puga justificar la utilització de xiquetes o dones com a ostatges per a difondre la seua manera de pensar. El menyspreu i la falta de respecte a la dignitat de la persona, de la dona en este cas, a la seua educació, llibertat i integritat, és per desgràcia notícia freqüent en tot tipus de conflictes. No és només Àfrica l'entorn on s'atempta contra els drets humans. El comerç amb les persones a la força i contra la seua voluntat s'estén fins el nostre primer món.
Amb este testimoni es difon una protesta contra les pràctiques que denigren la dona i la humanitat sencera. Al mateix temps es manifesta la voluntat de prendre part en una lluita activa pels drets de les dones, i d'educar les generacions futures en el respecte a la vida i la dignitat 
de totes les persones, al marge de gèneres, ideologies, races i religions. 
 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada