dissabte, 17 de gener del 2015

"Banya Trencada" al Col.legi Sant Roc d'Alcoi i "Contes de riurau" a la Biblioteca de Cocentaina

 Dijous dia 15 vaig passar una plaent vesprada literària primer al col.legi Sant Roc d'Alcoi, en un encontre amb les classes de 6e que estan llegint el meu llibre de "La casta de Banya Trencada", i després a la Biblioteca de Cocentaina presentant els "Contes de riurau".
Deixe alguns comentaris i fotos del mestre Paco Pascual Soler, que ha promogut els dos actes, i aprofite per agrair-li el treball i l'interés.


"Avui ens ha visitat la nostra amiga Pepa Guardiola. Ha vingut a classe ha fer una animació lectora sobre el seu llibre "La casta de Banya Trencada" que hem treballat nosaltres. Ens ha refrescat els valors d'amor cap a la natura i els espais naturals en general, i de la Marjal en particular, que vam aprendre al seu llibre.
A la tarda, bastants xiquets de classe hem acudit a la presentació del seu llibre "Contes de Riurau" a la meravellosa biblioteca de Cocentaina. A la biblio de Dolors, Pepa ens ha donat una lliçó de contacontes i improvisació que ha ensisat a grans i a menuts. Ens ha contat dos contes i ens ha deixat . Gràcies Pepa Guardiola per col·laborar amb nosaltres. I gràcies també als pares que han baixat a Cocentaina a acompanyar al alumnes a escoltar a aquesta magnífica escriptora. La sala estava plena de jerseis rogets de Sant Roc."





 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada