dimecres, 7 de desembre del 2016

Les dones també poden representar a ses Màgiques Majestats d'Orient



La Xarxa de Dones de la Marina Alta mostra el seu rotund recolzament a la filà Amazigh de Dénia perquè Maria José López represente un dels Mags en la Cavalcada de Reis del 5 de gener a Dénia. Endemés de correspondre-li per dret d'acords entre institucions i entitats locals, li correspon per seguiment i atenció a les Lleis (malauradament menystingudes) que defensen la igualtat i la no discriminació per qüestions de sexe. Més encara, recordem la moció aprovada per l'Ajuntament de Dénia a Octubre de 2015 amb motiu de la Marxa 7N contra les violències masclistes que entre els diferents acords es comprometia a: 
 
"-Treballar per la sensibilització contra el sexisme en l'activitat cultural, d'organitzacions festives, de seguretat i convivència, i totes les actuacions i serveis de competència municipal.
-Promoure l'eradicació del sexisme, la segregació, l'assetjament i els estereotips sexuals en totes les nostres actuacions i serveis."


Sembla mentida que a aquestes altures del segle XXI encara estiguem discutint les  assignacions sexistes dels rols home i dona en la quotidianitat convivencial d’un poble, en compte de propiciar actuacions que siguen exemple de pràctica d’igualtat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada