dissabte, 1 de desembre del 2018

Presentació del Llibre dedicat a Asunción Cruañes

Presentació del llibre dedicat a Asunción Cruañes, lluitadora, integra, feminista, dona excel·lent que va formar part de les 27 diputades a les Corts Constituents. Va entrar en política per a defensar els drets humans i acabar amb la discriminació de la dona i les injustícies socials. 
"Asunción busca la pau i la igualtat", és un relat biogràfic il.lustrat, dirigit a lectors i lectores de totes les edats, sobre Asunción  Les il.lustracions són creació de Pau Cruanyes Mulet, el text és cosa meua, l'edició i publicació feina de edicions 96, les ideòlogues del projecte Montse Villaverde Retamero i Dolors Pedrós Company.

Xàbia ha reivindicat la seua filla i li ha dedicat un merescut reconeixement. Era hora!. Un acte emotiu, entranyable, tendre i vigorós, alhora, com era ella.
Gràcies a les persones que ho han fet possible, als seus fills i filles, als amics i amigues que heu assistit o que ens heu seguit, a Edicions 96 i a l''Ajuntament de Xàbia.  Montse Villaverde Retamero, Jose Chulvi, Dolors Pedrós Company, Cita Reig Cruañes. Elena Reig Cruañes, Maria Reig Cruañes, Pepe Reig Cruañes, Pablo Reig Cruañes, Pau Cruanyes Mulet
Que contenta estaria Asunción sí ho veguera.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada