diumenge, 6 de novembre del 2022

"Porrot d'Honor de Silla" 2022

El Plenari de l'Ajuntament de Silla ha tingut a bé atorgar-me el "Porrot d'Honor de les lletres Valencianes".

Moltíssimes gràcies Ajuntament i Poble de Silla, no sé si les meues lletres són dignes del  Porrot d'Honor, amb el qual han sigut guardonades importants personalitats del món de les lletres i grans escriptors i esciptores de la Literatura Valenciana actual.  En tot cas em  sent molt orgullosa pel  reconeixement i satisfeta de les hores plaents que he dedicat i dedique a escriure.

Enhorabona a les entitats guardonades i persones companyes de Premi.

Gràcies.


Ajuntament silla

"El Ple de l'Ajuntament, per unanimitat dels seus membres, amb dèsset vots a favor (12 PSOE-PSPV, 3 PP, 1 COMPROMÍS, 1 EUPV-ES), va acordar el passat 25 d'octubre aprovar la proposta de la regidoria de Cultura i Festes per atorgar els Porrots d'Honor 2022.

Aquest any, l'Ajuntament de Silla, atorga el Porrot d'Honor de les Lletres Valencianes a l'escriptora Pepa Guardiola per la seua trajectòria, indiscutible, en l'àmbit de la narrativa contemporània valenciana.

Pel que fa al Porrot d'Honor a l'Activitat Cultural 2022 aquest s'atorga a Carmen Primo per la seua trajectòria dins del món de la cultura i les associacions.

El Porrot d'Honor a l'Activitat Esportiva 2022 enguany serà per a Club d'Escacs Silla per la seua trajectòria dins del món de l’escacs a nivell mundial.

I per últim, el Porrot d'Honor a l'Activitat Cívica 2022 a l’Associació d'Empresaris de Silla, AESI, per tots aquestos anys de recolzament al teixit empresarial del nostre poble."

https://www.silla.es/noticies/porrots-dhonor-2022/

https://www.silla.es/noticies/porrots-dhonor-2022/

 






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada