dissabte, 27 de febrer del 2010

ACTES DE LA XARXA DE DONES DE LA MARINA ALTA

L’escriptora Rosalia Sender i la directora de cine Cecilia Bartolomé seran homenatjades per la Xarxa de Dones de la Marina Alta, en el sopar que anualment s’organitza en commemoració del Dia Internacional de la Dona. També se li dedicarà un reconeixement a l’IES de Pedreguer.
Rosalía Sender, va ser fundadora del Moviment Democràtic de Dones a la Comunitat Valenciana, una de les líders del Moviment Feminista, i actualment escriptora de història del feminisme .
L’alacantina Cecilia Bartolomé és la primera directora de cine feminista, amb la pel.licula “Vámonos Bárbara”. Recentment la Universitat d'Alacant li ha dedicat al seu cine una setmana retrospectiva.
L’ IES de Pedreguer ha estat guanyador del 1er Premi atorgat per la Xarxa d'Universitats Valencianes (RUVID), al treball d'investigació sobre Dones Científiques presentat en l'Exposició “Científiques Invisibles”, realitzada fins al 6 de gener en la sala d'exposicions del Jardí Botànic de València.

Actes programats per la Xarxa de Dones, amb motiu del dia Internacional de la Dona:
Dijous dia 4 de març:
Concentració- manifestació a les 19,30h en la Glorieta de Dénia, al finalitzar la manifestació, es llegirà un manifest.
Sopar-Homenatge. A les 21,al restaurant Los Arcos de Pedreguer, en el que es lliurarà a les homenatjades una estatueta en bronze (creada per una artista de la comarca), així com un CD amb la seua trajectòria.
Dia 7 de març:
Projecció de la pel·lícula “Lluny d'Àfrica” de la directora Cecilia Bartolomé, en el Centre Social de Dénia a les 19h, en col.laboració amb el Cineclub Pessic .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada