dilluns, 19 d’agost del 2013

La Marina en veu de Dona

El dimarts 20 d’agost, al voltant dels actes “Art al Vent” que es realitzen al poble de Gata, hi ha organitzada una vetllada literària sota el lema “La Marina en Veu de dona”. 
Foto: El dimarts 20 d’agost,  al voltant dels actes “Art al Vent” que es realitzen al poble de Gata, hi ha organitzada una vetllada literària sota el lema “La Marina en Veu de dona”.  
Carme Miquel, Roser Cabrera i Pepa Guardiola ( jo mateixa) posarem veu i imatge a textos de Maria Ibars, Carmelina Sánchez Cutillas i Vicent A. Estellés, dedicats i inspirats en la gran comarca de la Marina ( Marina  Alta i Marina Baixa).
Ana Pons i Elena Pons ens acompanyaran amb la seua música. 
Esteu convidats i convidades, sense la vostra estimada presència veus imatges i música  cauran en silenci.
L’acte tindrà lloc a les 20h, en l’esplanada de l’Ajuntament de Gata. Vos esperem.

Carme Miquel, Roser Cabrera i Pepa Guardiola ( jo mateixa) posarem veu i imatge a textos de Maria Ibars, Carmelina Sánchez Cutillas i Vicent A. Estellés, dedicats i inspirats en la gran comarca de la Marina ( Marina Alta i Marina Baixa).
Ana Pons i Elena Pons ens acompanyaran amb la seua música.
Esteu convidats i convidades, sense la vostra estimada presència veus imatges i música cauran en silenci.
L’acte tindrà lloc a les 20h, en l’esplanada de l’Ajuntament de Gata. Vos esperem.


L'ACTE
Esplèndida nit de lluna plena amb una entranyable vetllada literària a Gata, junt a Carme Miquel, Roser Cabrera González , molts amics i amigues que ens acompanyaven i els textos d'unes escriptores i un poeta corprenedors.
FotoFotos de Amparo Botella ( Semanal Jávea)
Las voces de tres mujeres de la Marina en una noche de verano. Bravo Pepa Guardiola y compañía. Besets 
Semanal Jávea Sou fantàstiques. M'han encantat els relats d'Altea de Carmelina. Les vostres veus, excepcionals. Sou admirables! Ens n'hem anat quan estàveu acabant perquè el xiquet volia sopar. M'haguera agradat donar-vos les gràcies per eixa vetlada tan especial!



 


Fotos Ajuntament de Gata   LA MARINA EN VEU DE DONA. Gràcies a Pepa Guardiola, Roser Cabrera i Carme Miquel hem gaudit de textos de Maria Ibars, Carmelina Sánchez i Vicent A. Estellés, junt a la música de dos flautes de la Banda, Ana Pons i Elena Pons, i tot al bell mig d'Art AL Vent. Un tardet fantàstic per a disfrutar a Gata. El regidor de cultura Juan Pedrós ha agraït a tots la presència i ens ha animat a seguir gaudint de la mostra i les activitats programades.





Fotos de Maria Trinitat

 

 



   


Enllaç al blog de la Biblioteca de Gata

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada