diumenge, 29 de desembre del 2013

Conte de cap d’any 2013-2014, "Última tornada"


Ganes teníem que acabara 2013, any que passarà als annals de la història contemporània com un dels més terriblement farcits d'acords dels poderosos que controlen el planeta, en contra dels ciutadans i ciutadanes que sostenim el món amb la nostra suor.

Si haguera de resumir en una frase l'any que acaba diria que “durant estos 12 mesos les lleis han mostrat clarament que estan a mercè dels qui manen i són vulnerables o intocables segons a ells els convinga" .
O tal volta fora més explícit dir que " al llarg de 2013 els qui manen han mostrat sense pudor que ells fan o desfan les lleis i determinen la legalitat o il.legalitat atenent els seus interessos".

A canvi ciutadans i ciutadanes hem començat a recuperar la veu i hem descobert la necessitat d’actuar amb força per fer-nos sentir, per reclamar que les lleis les han de fer o reformar els pobles a fi d’avançar en drets, igualtat, justícia, cultura, benestar...

El meu conte de cap d'any "Última tornada" no és només una fabulació sobre 2013, sinó que també revola sobre aquelles etapes convulses que al llarg de moltes dècades han somogut persones i opcions de vida. Opcions preses sota grans tensions i emocions.
Com a tot conte té part de realitat i part de ficció. I com a tot conte intenta donar ànims per a seguir endavant i crear un món millor.

Amb el desig que siga del vostre grat, vos entretinga uns minuts i vos ajude a agafar forca per alçar la veu durant l'any que comença,
Feliç i Reivindicatiu 2014.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada