dimarts, 30 de desembre del 2014

Conte de cap d'any 2015, "Soliloqui del riurau Arnauda"


No podia oblidar la meua felicitació de cap d’any, que va per l’onzena edició. Pensava que tocava celebrar la desena, i sembla que m’havia descomptat.
No, no són deu anys els que vinc utilitzant les targes multimèdia i internet per felicitar-vos l’any nou, he estat revisant arxius i el primer desembre que se’m va ocórrer fer estos muntatges mescla de textos, fotos i música va ser el de 2003, amb bons desitjos per a 2004, ja ha plogut des de llavors ençà. Tant que aquelles targes del “conte de cap d’any” estaven elaborades en formats més simples i fins i tot la primera no tenia música. Malgrat el temps passat, la salutació acabava d’alguna manera com la d’enguany “Amb el desig quimèric d’un 2004 ple de felicitat”.


Com no celebre cap desè aniversari, he aparcat el projecte que havia començat a enllestir a partir d’un text breu sobre la fugacitat del temps, amb una reflexió que al cap d’avall resultava massa melangiosa. 
Tenia altres temes que podien servir-me de motiu per al conte que tanca els escrits d’un any i obri els del següent, tants com qüestions ocupen la meua activitat social, cultural, creativa i reivindicativa. A la fi m’he decantat per un dels més positius “els riuraus”.

Aaahh! és que 2014 ha sigut l’any de l’eclosió definitiva de la recuperació dels riuraus: mercats, rutes, poemaris, cançoners, revistes, documentals, inauguracions...  i la reedició dels meus “Contes de riurau”.  Els riuraus tornen a estar vius!

Dedicat a vosaltres amigues i amics, a les dones i als homes que saben convertir les “quimeres romàntiques” en realitats pràctiques, efectives, respectuoses i bellament útils.
Amb el desig que en 2015 es transformen en realitat moltes quimeres, vos deixe el meu conte de cap d’any 2015  “Soliloqui del riurau”.
Salut i felicitat


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada