dijous, 30 de desembre del 2010

FELICITACIÓ DE CAP D'ANY. FELIÇ 2011

Seguint el costum de felicitar tothom per cap d'any, a fi d'acomiadar, amb els ànims junts,  l'any que acaba i saludar el que comença, deixe el multimèdia que he creat enguany.   Centrat en els Molins de la Plana de Xàbia i especialment dedicat als voluntaris i col.laboradors de Xàbia Viva, per la defensa i restauració dels Molins que han dut a terme i per animant-los a continuar en la tasca tan important.
AMB EL DESIG I ESPERANÇA QUE 2011 PORTE FELICITAT, BONS ÀNIMS, SALUT  I MILLORES PER A TOTHOM, PERÒ MÉS PER A QUI MÉS HO NECESSITE.Cliqueu aquí per tenir informació sobre els Molins de la Plana i els treballs de Xàbia Viva.

8 comentaris:

 1. Felicitacions als voluntaris defensors dels molins.
  Una original felecitació de cap d'any.
  Salut i Bon Any per a tu.

  ResponElimina
 2. Bons propósits!
  Millors fets!

  Felicitats!

  ResponElimina
 3. Que tingues molt Bon Any, Pepa.
  Una abraçada
  Salut i Terra

  ResponElimina
 4. MOLT BONICA LA FELICITACIÓ!!! I COM NO MILLORS DESTINATARIS D´AQUESTA.ELS MOLINS SON PART DE XÀBIA I LA SUA HISTÒRIA, NO PODEM DEIXAR QUE CAIGUEN LES SEUES PEDRES, PERQUE CADASCUNA FORMA PART DEL NOSTRE POBLE!!
  FELIÇ ANY NOU A TOTS!!!

  FERNANDO SALA SOLER

  ResponElimina
 5. Els nostres molins i totes les persones que els defensen mereixen una gran felicitació. Gràcies pels comentaris Carme J, Francesc Mompó, Fernando Sala...

  ResponElimina
 6. Que el solet que ens fa hui i el bon estar ens acompanye al llarg d'aquest 2011 que ens ensenya les orelles un poc de punxes per tant de parlar de crisi i atur.
  Molta felicitat i creativitat en el dia a dia.

  ResponElimina
 7. El sol hivernenc és la millor escalforeta natural per combatre les gelors i crisis de la gent. Una abraçada.

  ResponElimina