dijous, 17 de juliol del 2014

#Alertafeminista de la Xarxa de Dones de la Marina Alta

La contrareforma del Ministre Gallardón per suprimir l'actual Llei de salut sexual i de protecció dels drets reproductius de les dones, està a punt de fer un nou pas camí del conservadorisme extrem i la misogínia. El Govern accelera els tràmits i qualsevol Consell de Ministres previst durant el mes de juliol pot acordar la seua tramitació al Parlament on la majoria absoluta del PP li donarà l'aprovació definitiva.
La controvèrsia i contestació social que ha provocat la llei de Gallardón contra l'avortament, ha anat retardant-la durant mig any. Però una vegada transcorregudes les eleccions europeus, fets uns simples retocs de maquillatge, aconseguit el vist-i-plau del Consell General del Poder Judicial (per una minoria simple de 10 vots a favor, vuit en contra i tres abstencions), amb els perceptius vist-i-plaus del Consell Fiscal i del Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, i arribat oportunament l'estiu, sembla imminent que la contrareforma continuarà el procés de tramitació.
El moviment feminista està en Alerta (#alertafeminista) i ens anima a seguir mobilitzant-nos per frenar aquesta nova llei que vulnera els drets de les dones a decidir sobre la nostra maternitat, atempta contra la salut pública i soscava els avanços en equitat de gènere de les últimes dècades.  
 Ara es proposen concentracions per al mateix dia que el Consell de ministres tramite la contrareforma de l'avortament,
La Xarxa de Dones de la Marina Alta se suma a esta nova Alerta Feminista i convoca a totes les persones i associacions, que defensen els drets de les dones a decidir sobre la seua maternitat, a:
concentrar-nos a Pedreguer, a les 20h, davant de l'Ajuntament, 
el dia que el Consell de Ministres aprove enviar al Parlament la llei Gallardon contra la, encara en vigor, "Llei de salut sexual i reproductiva i d'interrupció voluntaria de l'embaràs". 
Les dates previsibles són el divendres 18 de juliol, el 25 o l'1 d'agost.
Manteniu-vos pendents dels mitjans de comunicació el divendres per si donen la noticia,  i de les xarxes socials on es confirmaran les concentracions.
Recordeu, a la Marina Alta, ens veiem a Pedreguer, a les 20h davant l’Ajuntament

Nosaltres parim, nosaltres decidim!
Xarxa de Dones de la Marina Alta


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada