dijous, 3 de juliol del 2014

Declaracions del sr. Rosell, masclisme pur i dur

Per si no estàvem prou menystingudes, psicològicament i emocional maltractades amb les lleis que s'inventa el ministre Gallardon, i la consideració de simples receptacles reproductius en què ens té l'església més ultra, apareix el president de la patronal culpant les dones d'augmentar les xifres de l'atur. 
Sr Rosell, ja que mostra tanta preocupació per nosaltres, perquè no es fixa en les dades de dones assassinades i fa declaracions posant "el crit en el cel" perquè s'acabe la lacra del terrorisme domèstic ? 
Però no, govern conservador, clero beat i patronal esclavista necessiten per a la seua sobrevivència la dona submissa, passiva i callada.
Les jerarquies patriarcals, amb la seua ideologia i doctrina classista, masclista i capitalista, van suprimir fa segles més de la meitat de la població de les seues " competicions" polítiques, laborals, empresarials, culturals i econòmiques, atorgant-nos el rol de mestressa de casa i recloent-nos a la funció domèstica.   Endemés, amb la jugada van aconseguir una mà d'obra barata per a quan la necessitaren, allò de "l'exercit de reserva femení". 

Ara, malgrat el progrés tecnològic assolit i els avanços espectaculars d'un mil.leni nou, no volen perdre prerogatives jeràrquiques autoatorgades pel seu sexe i així parlen, actuen i legislen .
 Aiii! però les dones els hem pres el pols i no pararem, prou que ho saben, per això ens menyspreen més que mai. Ja van errats, ja!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada