dimarts, 30 de novembre del 2010

RELATS CONJUNTS. PILOT DE COMANDAMENT


-Comandament de l'estació espacial ISS a Terra:
Sol.licite modificació del protocol. Muteu-me en un microorganisme putrefacte, canvieu-me en un fotó fosc,  convertiu-me en un quark aïllat,  transformeu-me en qualsevol insignificança prescindible, i feu-me fora  com a vulgar deixalla  sense vàlua.  No puc continuar en reclusió, contemplant el cosmos  entre metalls. Necessite escapar a l'espai obert,  surar com els meteorits, olorar els astres, llepar l'èter, mesclar-me amb el firmament, perdre'm en l'infinit.  Demane permís per poder abandonar la nau .
-Terra a pilot de  comandament :
Negatiu. Accés a l'exterior denegat. Impossible concedir mutació, canvi, conversió o transformació, tens l'obligació de mantenir el teu estat natural i seguir el full de ruta establert. Només se't concedix una modificació en el protocol,  inclou l'ordre d'autorevisar-te els circuïts i reprogramar els xips periòdicament, els sensors de llum que dus incorporats  tenen el lamentable defecte d'intentar humanitzar-te. 

6 comentaris:

  1. Això és una presó interestelar! Si fos veritat que tots els humans tinguessin aqiests anhels de llibertat potser quelcom aniria millor.

    ResponElimina
  2. Gràcies per l'acollida. Està bé això de compartir ocurrències sobre la mateixa imatge. Bona mostra d'imaginació lliure.

    ResponElimina
  3. Bona i sobtant trama. Felicitats per la idea. Gràcies per visitar-me i indicar-me el camí de casa teva.

    ResponElimina